نشست هم‌اندیشی فرماندار کرمانشاه با نمایندگان دانشگاه‌های استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نشست هم‌اندیشی فرماندار کرمانشاه با نمایندگان دانشگاه‌های استان، 19 فروردین ماه 1400 در خصوص تامین منابع انسانی برگزاری هرچه باشکوه‌تر سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

آقای فضل‌الله رنجبر، فرماندار شهرستان کرمانشاه ضمن قدردانی از حضور نمایندگان دانشگاه‌های استان در این نشست، طی سخنانی اظهار داشت: به یاری خداوند متعال، 2 انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا را در پیش داریم و امیدواریم با مشارکت پرشور مردم فهیم کشور در این رویداد، بار دیگر شاهد اقتدار نظام مقدس ایران اسلامی در جهان باشیم.

ایشان با اشاره به روند برگزاری انتخابات پیشرو گفت: با توجه به شیوع کرونا و رعایت مسائل ایمنی و پروتکل‌های بهداشتی؛ مقرر شد؛ انتخابات شوراهای اسلامی شهر در 8 کلانشهر کشور از جمله کرمانشاه به صورت الکترونیکی برگزار شود اما در انتخابات ریاست جمهوری از مجموع 25 فرآیند، 24 فرآیند به صورت الکترونیکی و صرفاً فرآیند أخذ و شمارش آرا به صورت دستی انجام خواهد شد.

آقای رنجبر انتخابات را رویدادی عظیم و مهم دانست و تاکید کرد: ما به عنوان مجری؛ ماموریت سنگینی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا داریم و باید با همدلی و وحدت برای انجام این ماموریت مهم تلاش کنیم.

برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی شورای شهر کرمانشاه

آقای رنجبر با اشاره به پیش‌بینی تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی شورای اسلامی شهر کرمانشاه گفت: با توجه به فناوری پیش‌بینی شده در این خصوص، ما به توان و تخصص اساتید دانشگاهی به ویژه متخصصین حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیاز داریم تا این رویداد در نهایت دقت و ایمنی برگزار گردد.

ایشان توضیحاتی در خصوص دستگاه‌های احراز هویت، صندوق الکترونیکی و ایمنی بسیار بالای این تجهیزات ارائه داد و گفت: در انتخابات شورای اسلامی شهر کرمانشاه علاوه بر دستگاه احراز هویت، دستگاه دیگری به نام صندوق الکترونیکی تعبیه خواهد شد که برای اولین بار در کرمانشاه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

فرماندار کرمانشاه از استقرار 735 شعبه اخذ رای در استان خبر داد و گفت: از این تعداد 459 شعبه در شهر کرمانشاه استقرار می‌یابد.

ایشان بار دیگر خواستار استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های استان به ویژه در حوزه بهره‌مندی از متخصصین حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات شد و گفت: بیش از 5 هزار نفر فرآیند برگزاری انتخابات پیشرو را در استان بر عهده خواهند داشت.

آقای رنجبر تشکیل کمیته‌ای متشکل از دانشگاهیان برای مشارکت در برگزاری روند انتخابات را مورد تاکید قرار داد و گفت: انتظار می‌رود دانشگاهیان محترم در راهبری امور ستادی، تامین نیروی انسانی کاربر و عضو شعبه و... به ما کمک کنند.

در ادامه این جلسه، دکتر مهرداد نیاپرست معاون اداری، مالی و توسعه منابع انسانی دانشگاه رازی با تبریک سال نو و آرزوی سالی پرخیر و برکت برای آحاد ملت فهیم نظام مقدس جمهوری اسلامی طی سخنانی، به بیان راه‌های تقویت مشارکت عمومی در انتخابات پرداخت و بیان کرد: حضور حداکثری مردم به توسعه و اقتدار کشور کمک می‌کند.

ایشان دیانت، امانتداری، صداقت و شجاعت را از ملاک‌های مهم برای انتخاب کاندیداهای انتخابات دانست و افزود: مشارکت بالا نمایانگر اقتدار ملی است.

در ادامه، دکتر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه ارتقای روند مشارکت سیاسی و ترغیب بیشتر مردم به حضور در عرصه مهم انتخاباتی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: عدالت باید محور برنامه و کار همه ما باید باشد و در همه حال و شرایط عدل و تقوا را در ثقل حرکت و برنامه هایمان قرار دهیم.

ایشان افزود: برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری مردم همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری است و در این عرصه باید همه تلاش‌ها معطوف به افزایش مشارکت بیشتر سیاسی مردم و داوطلبین برای حضور در انتخابات باشد.

دکتر اختری ابراز امیدواری کرد: با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و کلیه دستگاه‌های اجرایی انتخاباتی سالم و پرشور را شاهد باشیم.

انتخابات از مهم‌ترین دستاوردهای بشر برای پیاده‌سازی دموکراسی است

در ادامه این نشست، دکتر یاسر شهبازی مدیر حوزه ریاست دانشگاه رازی، ضمن خیرمقدم به میهمانان و آرزوی سلامتی و توفیق برای همگان در سال جدید، طی سخنانی اظهار داشت: انتخابات از مهم‌ترین دستاوردهای بشر برای پیاده‌سازی دموکراسی است و به فرموده رهبر معظم انقلاب «همه باید قدر انتخابات را بدانند».

ایشان انتخابات را از افتخارات ارزشمند جمهوری اسلامی در چهارچوب شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی دانست و تاکید کرد: انتخابات، عرصه تعیین سرنوشت کشور است و مشارکت مردم در این عرصه خطیر امری بسیار حیاتی و ضروری به شمار می‌آید.

دکتر شهبازی جلب حداکثری مشارکت مردم در انتخابات پیشرو را امری بسیار مهم دانست و تاکید کرد:  امیدواریم با حضورآحاد مردم فهیم و فرهیخته کشور در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا بار دیگر شاهد حماسه زرینی در تقویت عزت و اقتدار نظام به ویژه در عرصه بین‌المللی باشیم.

در ادامه اعضای جلسه به بحث و تبادل نظر و ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

شایان ذکر است؛ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه امسال به صورت همزمان در کشور برگزار می‌گردد.